راه اندازی رستوران در تمامی نقاط دنیا جزء مشاغل جذاب و مورد علاقه دوستداران صنعت غذا می باشد. این جذابیت ها به دلیل ماهیت هنری و علمی این رشته است که افراد را با چالشهای زیبایی روبرو می نماید. در حقیقت طبخ و آشپزی به همراه درسینگ یک هارمونی خفته از زندگی مدرن بشری است که خیلی زود از تکرار خسته می گردد و به دنبال تنوع و زاویه ای دیگر است که در آن می خواهد به دنبال گمشده خود بگردد.
ما در اینجا می خواهیم به عنوان یک دانش آموز به ارائه آموخته های خود در دریای صنعت رستوران و رستوران داری بپردازیم. لذا امیدواریم که مورد استفاده خوانندگان واقع گردد و بتواند کمکی در راستای ارتقاء صنعت غذایی کشور عزیزمان ایران باشد.
اطلاعات بیشتر درباره راه اندازی رستوراناز آیتمهای کلیدی در راه اندازی رستوران خرید تجهیزات رستوران می باشد که از ابعاد مختلفی دارای اهمیت است، تجهیزات باید مناسب با نیاز شما باشد، همچنین توانایی پاسخگویی در اوج فروش را داشته باشد و در عین حال نیز هزینه آن توجیه اقتصادی داشته باشد. برآورد قیمت تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران: تعیین تخصیص منابع به عوامل زیادی از جمله متراژ محل، نوع مالکیت، برنامه استراتژیک، تعداد مشتریان، سرمایه در نظر گرفته شده، مهارت پرسنل، هزینه منابع انسانی و … بستگی دارد.
از لازمه های رستوران حرفه ای، تجهیزات مدرن است و از مزایای داشتن آشپزخانه مدرن میتوان به کیفیت بالاتر، کاهش ضایعات، کاهش پرسنل اجرایی، افزایش سرعت تولید، سطح بالاتر نظافت و بهداشت و … اشاره کرد.
اطلاعات بیشتر درباره تجهیزات رستوراناگر بپذیریم درصد قابل توجهی از افراد پس از گذراندن دغدغه های روزانه خواهان محیط آرام بخش و فرح بخش برای خود و خانواده هستند، بی تردید باید نقش تاثیر گذار دکوراسیون را نیز بپذیریم و گواه این مهم موفقیت رستورانهایی است که از طراحی داخلی قوی تری نسبت به رقبا برخوردار بوده ولی در سایر شرایط تقریبا برابر هستند، از اقبال بیشتری برخوردار بوده و مورد توجه مشتریان قرار گرفته اند.
رسیدن به طرح ایده آل ممکن است هزینه آزمون و خطای بسیار بالا داشته باشد. گاها برخی از افراد که از مغازه های استیجاری برای راه اندازی رستوران خود بهره می برند، تمایل چندانی به هزینه کرد در این حوزه ندارند، به همین دلیل پیشنهاد می گردد که این افراد از طرح هایی بر اساس گرافیک و نورپردازی برای تزئین رستوران خود استفاده نمایند.
اطلاعات بیشتر درباره دکوراسیون رستورانگروه تخصصی فروش تجهیزات و راه اندازی فست فود حسینی (IRANHFC) توسط مهندس عباس حسینی در سال ۱۳۸۶ پایه گذاری شد. این گروه با هدف ارائه خدمات در حوزه تجهیز و راه اندازی فست فود پا به عرصه صنعت غذا گذاشت. در ابتدا خدمات در قالب مشاوره و آموزش راه اندازی و مدیریت مجموعهها به مشتریان ارائه میشد. گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود حسینی، متخصص در راه اندازی فست فود، فروش تجهیزات آشپزخانه، تامین مواد اولیه و پشتیبانی از فست فودها، در ارائه خدمات حرفهای در صنعت غذا و فست فود پیشرو است و هرآنچه جهت راه اندازی یک فست فود حرفهای لازم باشد، انجام میشود.
مشاوره و آموزش راه اندازی فست فود، سرمایه گذاری و جذب سرمایه گذار در صنعت فست فود، فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی، پشتیبانی و تأمین مواد اولیه فست فود، طراحی دکوراسیون داخلی فست فود، طراحی منوی غذای فست فود و تعیین ارزش غذایی، برندسازی و واگذاری نمایندگی فست فودهای زنجیره ای معروف، از جمله خدمات IRANHFC است.
گروه تخصصی راه اندازی فست فود حسینی، با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و سالها تجربه متمادی در این حرفه و همچنین اجرای پروژههای موفق در سراسر کشور، پروژههای راه اندازی فست فود را از صفر تا صد اجرا میکند.
از نکات مهم در راه اندازی فست فود، خرید تجهیزات آشپزخانه فست فود است که از ابعاد مختلفی دارای اهمیت میباشد، تجهیزات فست فود باید مناسب با نیاز شما باشد و توانایی پاسخگویی در اوج فروش را داشته باشد در عین حال نیز، هزینه آن توجیح اقتصادی داشته باشد.
دکوراسیون فست فود در جذب مشتری بسیار موثر است. دکوراسیون فست فود به دو بخش طراحی و اجرا تقسیم میشود. علاوه براین فست فود به دو بخش آشپزخانه فست فود و سالن تقسیم میشود البته برخی فست فودها دارای محیط خارجی برای نشستن یا روف گاردن هستند.
گروه تخصصی راه اندازی فست فود (IRANHFC) با ارائه خدمات نوین در جهت توسعه صنعت غذای سالم بر پایه دانش آکادمیک و تجربه سالهای متمادی در این حرفه و اجرای پروژههای موفق در سراسر کشور، A تا Z پروژههای راه اندازی فست فود را اجرا مینماید. IRANHFC با راه اندازی فست فودهایی با بالاترین سطح کیفی به موفقیت هرچه بیشتر میاندیشد.
تجهیزات فست فود به دو بخش تقسیم میشود. تجهیزات آماده سازی غذا که در انواع خط تولید مشترک است و با افزایش خط تولید، هزینه تجهیزات فست فود با شیب ملایمی افزایش میابد و تجهیزات آشپزخانه فست فود که براساس خط تولید تقسیم میشوند و شامل:
واردات مستقیم و تولید تجهیزات حرفه ای آشپزخانه های صنعتی و فست فود.
داشتن تجهیزات مدرن آشپزخانه سبب افزایش کیفیت، سرعت و بهداشت میشود و از طرفی هم کاهش ضایعات و پرسنل را به همراه دارد. IRANHFC با واردات مستقیم تجهیزات آشپزخانه و به دلیل اشراف کامل در تعمیر و نگهداری ماشین آلات و نیز سرویس دهی مناسب، بهترین برند تولید کننده، فروشنده و ارائه کننده خدمات پس از فروش تجهیزات فست فود در کشور است.
افراد پس از گذراندن دغدغههای روزانه خواهان محیطی آرام و فرح بخش هستند و دکوراسیون نقش تاثیرگذاری دارد. موفقیت فست فودهایی که از طراحی داخلی قویتری نسبت به رقبا برخوردارند گواه این ادعاست. رسیدن به طرح ایده آل ممکن است هزینه آزمون و خطا بالایی داشته باشد. فست فودهایی که از مکان استیجاری استفاده میکنند، تمایلی به هزینه کردن در این حوزه ندارند، به همین دلیل پیشنهاد میشود از طرحهایی براساس گرافیک و نورپردازی استفاده کنند.
مهندس عباس حسینی پس از دوازده سال فعالیت مستمر در صنعت فست فود، رستوران و کافی شاپ، در سال ۱۳۸۶ گروه تخصصی تجهیز و راه اندازی فست فود (IRANHFC) را تاسیس کرد.
فست فود زنجیرهای رونفیله با هدف معرفی طعم ایرانی غذاهای فست فودی به ثبت رسید، رسپی و منوی غذای فست فودهای رونفیله توسط بهترین سرآشپزهای کشور و پس از سالها تحقیق، تنظیم و توسط کارشناسان تغذیه تأیید شده است.
مواد اولیهای که در خط تولید فست فود رونفیله بهکار میرود از بهترین تولیدکنندهها و عرضهکنندههای مواد اولیه فست فود، بعد از کنترل کیفیت و تأیید استاندارد، تهیه و در اختیار شعب فست فود رونفیله قرار میگیرد. منوی غذای رونفیله شامل مرغ سوخاری یا کنتاکی که با طعمدهندهها و رسپی خاص تهیه میشود، انواع پیتزای ایتالیایی و پیتزای آمریکایی، انواع برگر با سس مخصوص است. در صورت درخواست جهت اخذ نمایندگی برند فست فود زنجیرهای رونفیله، تمامی مراحل راهاندازی فستفود از مشاوره اولیه و طراحی و اجرای دکوراسیون تا تبلیغات و فروش توسط کادر مجرب و حرفهای راه اندازی فست فود انجام خواهد شد. شعب فست فود رونفیله باهدف اتوماسیون و افزایش بهرهوری توسط پیشرفتهترین تجهیزات آشپزخانه فست فود، تجهیز میشوند. استخدام پرسنل فست فود توسط سرآشپزهای حرفهای انجام میشود و در خصوص نحوه آمادهسازی غذا، پخت غذا و استفاده و نگهداری از تجهیزات آشپزخانه آموزش میبینند.